Psişik Okuma Profesyonel Hayatınıza Nasıl Katkıda Bulunabilir?

13.05.2013 17:47

 

Psişik Okuma Profesyonel Hayatınıza Nasıl Katkıda Bulunabilir?

Herkes çeşitli psişik okumaların gündelik hayatlarına nasıl yardımcı olabileceğini merak eder. Bir okumada genelde birçok şey açığa çıkar. Bazıları kişisel bazıları da profesyonel tavsiyelerdir. Psişikler resimleri, sesleri ve enerjileri psişik bir boyutta yorumlar. Her psişiğin yorumlama tekniği farklıdır, bazıları bunun için bazı gereçler kullanırken, bazıları buna ihtiyaç duymayabilir.

 

Aslında herkeste minimum düzeyde geleceği görme yeteneği mevcuttur. Herkesin bir şekilde altıncı hissi vardır. Bu konuda kendini geliştirmiş ve eğitim almış olan kişiler daha yüksek bir farkındalık boyutuna geçebilir ve birçoğumuzun beklemediğimiz anlarda yaşadığımız bu farkındalık boyutunda uzun süre kalabilirler. Hepimizin buna yeteneğimiz olmasına rağmen yüksek bir okuma için gerekli yetenek çok az kişide vardır. Psişik okuma telepatinin farklı bir türüdür ancak telepati genelde okuma yapılan kişiyle direk irtibatta olmayı gerektirdiği halde Psişik her yerde bunu yapabilir.

 

Eğer psişik okumanın profesyonel yaşantınıza nasıl bir katkısı olacağını merak ediyorsanız şunu bilmelisiniz ki her şey döngüsel olarak meydana gelir. Bunun anlamı şudur, görülmesi istenen şey aslında hep oradadır, bir psişiğin ise istenilen şeyi görebilmek için sadece bir soruya odaklanması gerekmektedir. Eğer kariyerinizle alakalı merak ettiğiniz şeyler varsa, iş seçimi, hangi teklifin kabul edilmesi gerektiği ya da sadece ofisinizin yeri gibi, psişik okuma size bu konuda en iyi seçimi yapmanız için yardımcı olabilir. Ayrıca önemli kararların arifesinde bir psişiğin yardımını almanız yalnızlığınızı giderebilir.

 

Psişiklik yalnızca geleceği görmek değildir, aslında belki de bir yaşam koçluğudur. Bir psişik okumadan kazanacaklarınız kişisel enerjinizi keşfetmek ve bunun geçmiş ve geleceğinizi nasıl etkileyeceğini öğrenmektir. Her gün danışmak istediğiniz bir yaşam koçuna ya da sadece özel bir sebepten tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda bir psişikten yardım almanız en doğru seçimi yapmanızda size çok yardımcı olacaktır.

—————

Geri